Úžasné rendery PlayStation 5 ukazujú, ako by mohla vyzerať konzola novej generácie od Sony

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Úžasné nové 3D rendery Sony PlayStation 5 ponúka prvý pohľad na to, ako by mohla vyzerať konzola novej generácie.



Vykreslenia sú vytvorené z ilustrácií v záhadnej patentovej prihláške podanej spoločnosťou Sony a objavenej holandskou webovou stránkou LetsGoDigital začiatkom tohto týždňa.



Na základe návrhov v patente bude mať celý PS5 tvar „V“ – rímske číslo pre päť – s množstvom prieduchov a tepelných rebier lemujúcich všetky strany konzoly, aby bola chladná.



V vykresľuje , vetracie otvory sú osvetlené modrými svetlami a na prednej strane zariadenia je séria dotykových tlačidiel na ovládanie napájania, vysúvanie disku a ovládanie prehrávania Blu-Ray.

(Obrázok: letsgodigital.org)

K dispozícii je tiež niekoľko portov USB na pripojenie ďalších zariadení a periférií.



Samozrejme, je možné, že toto nie je konečný dizajn PS5. Niektorí znalí tvrdia, že je pravdepodobnejšie, že ide o vývojovú súpravu.

Vedúci umelec Codemasters Matthew Stott sa ujal Twitter začiatkom tohto týždňa potvrdiť: „Je to súprava pre vývojárov, nejaké máme v kancelárii,“ a potom svoj tweet narýchlo vymaže.



Vývojári sú povinní podpísať všetky druhy dohôd o mlčanlivosti, ktoré im zakazujú hovoriť o nových konzolách.

Nie je nezvyčajné, že sa finálny dizajn konzoly drasticky líši od vývojárskeho modelu, takže rendery treba brať s nadhľadom.

(Obrázok: letsgodigital.org)

(Obrázok: letsgodigital.org)

Očakáva sa, že Sony predstaví svoju konzolu PlayStation 5 na jar 2020 s najnovšími správami od anonymného používateľa 4kanál navrhujúc dátum spustenia bude 12. februára .

Spoločnosť už má potvrdili mnohé z hardvérových funkcií vrátane rozlíšenia 8K, podpory sledovania lúčov a 3D zvuku.

Začiatkom tohto týždňa známy leaker Komači , odhalilo, že GPU PlayStation 5 môže bežať na frekvencii 2 GHz na úrovni niektorých špičkových grafických kariet pre PC .

To všetko znamená, že je pravdepodobné, že bude mať vysokú cenu, pričom niektoré divoké klebety tomu nasvedčujú možno predať za viac ako 850 libier .

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: