Červený dátum vydania a cena iPhone 7: Apple spolupracuje s Bono's AIDS charity (RED) na novej farebnej variante

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Apple uviedol na trh červenú verziu svojich vlajkových lodí iPhone 7 a 7 Plus smartfónov, čím rozširuje škálu možností dostupných pre zákazníkov.



Červený model sa pripojí k existujúcemu výberu farieb spoločnosti Apple, ktorý zahŕňa striebornú, zlatú, ružovo-zlatú, čiernu a „jet black“.



Červený model predstavuje viac ako 10 rokov partnerstva medzi Apple a AIDS charita (RED) , ktorú založili frontman skupiny U2 ​​Bono a aktivista Bobby Shriver.



eurovízia 2019 britský čas

Kúpou telefónu môžu zákazníci prispieť do globálneho fondu (RED), ktorého cieľom je eliminovať AIDS, pričom sa môže pochváliť aj „špeciálnou edíciou“ zariadenia Apple.

Červený iPhone bude možné objednať online po celom svete a v obchodoch od piatka 24. marca.

K dispozícii bude v 128 GB a 256 GB modeloch od 699 GBP apple.com a Apple Stores a od autorizovaných predajcov Apple a mobilných operátorov, ako sú EE, Vodafone a Carphone Warehouse.



kto je baby lux

Apple neuviedol, aká časť predajnej ceny bude venovaná Globálnemu fondu, no výkonná riaditeľka (RED) Deborah Dugan tvrdí, že výrobca telefónov prispel za posledné desaťročie viac ako 130 miliónmi dolárov (104 miliónov libier).

„Kombináciou globálneho dosahu svetovo najobľúbenejšieho smartfónu s naším úsilím poskytnúť prístup k život zachraňujúcim ARV liekom v subsaharskej Afrike majú zákazníci teraz pozoruhodnú príležitosť niečo zmeniť,“ povedala.



Prvýkrát bol uvedený na trh v septembri 2016 iPhone 7 má rovnaký hliníkový dizajn a zaoblené hrany ako iPhone 6 a 6s, ale tentoraz bez bielych anténnych línií na zadnej strane.

Je odolný voči vode a prachu, s klasifikáciou známou ako IP67, čo znamená, že môže byť ponorený do vody do hĺbky približne 1 metra po dobu až 30 minút.

The iPhone 7 Displej Retina HD je o 25 % jasnejší ako na iPhone 6s, pričom si zachováva funkciu 3D Touch.

Je tiež vybavený tlačidlom Domov „citlivým na silu“, čo znamená, že spolupracuje s novým motorom Taptic, ktorý používateľom poskytuje hmatovú odozvu pri stlačení.

Na iPhone 7 nie je žiadny konektor pre slúchadlá, ale Apple v balení obsahuje pár slúchadiel s konektorom Lightning, ktorý sa zapája priamo do nabíjacieho portu.

K dispozícii je tiež adaptér slúchadiel-jack-to-Lightning-port, takže svoje staré slúchadlá môžete stále používať s iPhone 7, ak ste k nim obzvlášť pripútaní.

iPhone 7 má jeden zadný 12MP kruhový fotoaparát, zatiaľ čo 7 Plus má nastavenie s dvoma fotoaparátmi, čo používateľom umožňuje vytvárať viac umeleckých efektov.

1244 anjelské číslo láska

Môžete si prečítať naše úplné recenzie na iPhone 7 a iPhone 7 Plus kliknutím na odkazy.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: