Ako sledovať nové epizódy Amazon Originals ZADARMO – a nemusíte byť členom Prime

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Amazon ponúka množstvo bezplatných pilotných epizód v rámci sezóny 2016 Comedy Pilot.



Od zajtrajšieho spustenia budete môcť sledovať tri nové jednohodinové pilotné epizódy, aj keď nie ste zákazníkom Amazon Prime.



Myšlienkou schémy je prinútiť verejnosť, aby preskúmala a komentovala relácie, aby sa pomohlo určiť, ktoré z nich sa dostanú do celej série.



Na výber na Video stránka Amazon Prime bude ' ja Love Dick', 'Jean-Claude Van Johnson' a 'The Tick'.

V súčasnosti vzniká tretia séria Mozarta v džungli

recenzia poštovej cestovnej karty 2017

Ešte lepšia správa je, ak sídlite v USA. Ako spôsob propagácie svojej pôvodnej série Amazon pridáva do mixu bezplatné epizódy prevzaté z ich najpopulárnejších Amazon Prime ukazuje .



V ponuke budú prvé epizódy od takých ako Bosch, The Man in the High Castle a Transparent. Tie budú dostupné na YouTube a Facebooku, no iba v USA.

mcdonalds taste of america 2019

The Man in the High Castle, získal v roku 2016 štyri nominácie na Emmy a výkonným producentom je Ridley Scott.



Primárni zákazníci zaplatia 79 £ ročne, aby získali prístup k rôznym výhodám vrátane plného prístupu k službe Amazon Prime Video, ktorá zahŕňa originálny obsah od Amazon ako aj mnoho ďalších filmov a televíznych relácií.

Súčasťou mixu je aj neobmedzené jednodňové doručenie, ako aj hudba bez reklám a množstvo elektronických kníh.

Nižšie nájdete prehľad niektorých najobľúbenejších originálnych sérií Amazon Prime.

Transparent sleduje postavu Morta po tom, čo vyjde ako transgender svojej rodine

To najlepšie zo série Amazon Prime Original:

    Domov- Harry Bosch má na mysli vraždu. Bosch, bývalý dôstojník špeciálnych síl, ktorý robil zájazdy na Blízkom východe, je teraz húževnatým, jazz milujúcim detektívom vrážd v hollywoodskej divízii LAPD. Bosch čelí nespočetným výzvam, keď vyšetruje podozrivé úmrtia a sleduje stopy korupcie – vrátane temnej strany policajného oddelenia – vo svojom neúnavnom hľadaní pravdy. Muž vo vysokom zámku- Na motívy oceneného románu Philipa K. Dicka The Man in the High Castle skúma, aké by to bolo, keby spojenecké mocnosti prehrali druhú svetovú vojnu a Japonsko a Nemecko by ovládli Spojené štáty. Mozart v džungli- Sex, drogy a klasická hudba, to, čo sa deje za oponou na symfónii, môže byť rovnako strhujúce ako to, čo sa deje na pódiu. Pán Robot -Mladý, antisociálny počítačový programátor Elliot cez deň pracuje ako inžinier kybernetickej bezpečnosti, no v noci je z neho ostražitý hacker. Naverbuje ho tajomný vodca podzemnej skupiny hackerov, aby sa pripojil k ich organizácii. Elliotova úloha? Pomôžte zničiť korporátnu Ameriku vrátane spoločnosti, za ktorú je platený. Priehľadný- Keď patriarcha rodiny Pfeffermanovcov dramaticky prizná, tajomstvá celej rodiny začnú vychádzať na povrch a každé z nich sa točí iným smerom, keď začínajú zisťovať, kým sa stanú.

    Najčítanejšie
    Nenechajte si ujsť

    Pozri Tiež: