Nová aplikácia bývalého futbalistu Chelsea rozprúdi nové šialenstvo v oblasti selfie

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Tisíce Britov pózujú na podivných selfie v snahe vyhrať ceny od hotovosti až po autá prostredníctvom novej konkurenčnej aplikácie.



Klipcraze – zriadený bývalým futbalistom Chelsea Jamesom Ashtonom – bol nedávno spustený a už sa dostal medzi používateľov po celom svete.



Ide o to, že sa zapojíte do súťaže „Craze“ – ktorá je obmedzená na určitý počet príspevkov – a keď odpočítavanie skončí a objavia sa úlohy, pretekajú sa o to, kto ako prvý uverejní svoje obrázky.



Ceny zahŕňajú hotovosť, prenájom superauta, herné konzoly, technické a luxusné dovolenky. Jeden nadchádzajúci darček prinesie hráčovi do vrecka hodinky Rolex v hodnote 12 500 libier.

Úlohy sú dosť neštandardné, aby bolo ťažké ich dokončiť, s nedávnymi úlohami, ako je pózovanie s 50 pencí pred autom as plyšovým medvedíkom a fľašou kečupu. Iné boli jednoduchšie ako urobiť si selfie so psom.

Do aplikácie boli doteraz uverejnené tisíce záznamov, čo je zadarmo na stiahnutie z App Store .



Zakladateľ James, teraz 23-ročný z Tonbridge v štáte Kent, založil aplikáciu po tom, čo jeho sľubnú futbalovú kariéru pred tromi rokmi prerušila zničujúca séria zranení.

Pre S Online povedal: „Nápad na aplikáciu som dostal pri pozeraní The Gadget Show v televízii, keď som po operácii chodil o barlách.



„Na konci šou vždy dáva divákom šancu vyhrať všetko, čo vidia, zodpovedaním jednej z tých jednoduchých otázok, na ktoré každý pozná odpoveď.

O niektoré ceny sa hrá

'21-ročný škótsky chlapec náhodou vyhral veci v hodnote 30 000 libier a ja som si povedal: 'Kiež by som to bol ja!'

'Potom mi tá myšlienka napadla. Načmáral som to na papier a hodil som to dozadu do auta v domnení, že by som to mohol financovať sám zo svojich futbalových peňazí. Ale keď som si uvedomil, že moja kariéra sa skončila, môj plán B sa stal mojím plánom A, vyhrabal som ho zo zadnej časti auta a pustil sa do práce.“

Klipcraze teraz prilákal značné množstvo investícií, ako aj záujem zo strany radu veľkých značiek, ktoré sa chcú v aplikácii objaviť.

James Ashton kedysi a dnes

Oficiálny účet aplikácie sleduje viac ako 18 000 ľudí a James očakáva, že v nadchádzajúcich mesiacoch sa do výziev zapojí oveľa viac ľudí, keďže hodnoty cien stúpajú.

Dodal: „Jedného dňa chcem rozdávať Ferrari, domy a život meniace sumy peňazí. Bolo by úžasné vidieť úsmev na niečej tvári, keď mu dávam peniaze, o akých by len snívali, len za to, že si spravia pár selfie.

„Chcem, aby sa to stalo denne ľuďom, ktorí by to za normálnych okolností nikdy nemohli zažiť. To je celý cieľ aplikácie.“

Ďalšie aplikácie na stiahnutie...

Pozri Tiež: