Britský výrobca smartfónov ponúka obrovskú zľavu vopred – výmenou za REKLAMY na uzamknutej obrazovke

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Britská spoločnosť Wileyfox predstavila potenciálnym zákazníkom zaujímavú ponuku – obrovskú zľavu na počiatočné náklady na smartfón výmenou za viac reklám.



Slúchadlá Wileyfox Swift 2 a Spark strednej triedy uvidia na svojej cenovke zľavy až do 42 %, ak sa používatelia prihlásia do novej kampane „Add-X“, ktorá zobrazuje veľké a výrazné reklamy na uzamknutej obrazovke telefónu.



Takže napríklad Swift 2 Plus klesne z 189,99 GBP na 119,99 GBP vrátane funkcie Add-X.



Reklamy a ponuky sú prispôsobené používateľovi telefónu v nádeji, že budú skutočne užitočné a nie len obťažujúce.

tablety na čierny piatok 2018 uk

Reklamy nezaberajú celú prednú časť telefónu a používatelia stále uvidia dôležité veci, ako sú upozornenia a dátum a čas.

Ale nebudete ich môcť ignorovať.



Michael Coombes, generálny riaditeľ spoločnosti Wileyfox, povedal: Vo Wileyfox sme odhodlaní opäť otriasť konkurenciou, aby sme našim zákazníkom poskytli najlepší smartfón za ich rozpočet.

'A s Add-X narúšame očakávania na ešte vyššej úrovni, znižujeme náklady v celom našom sortimente vopred a zároveň poskytujeme spotrebiteľovi ešte viac spôsobov, ako byť šikovný.'



Príklady ponúk môžu zahŕňať zľavu alebo ukážku výpredaja – všetky vybrané s cieľom poskytnúť zákazníkom Wileyfox značky, produkty a služby, ktoré by chceli vidieť.

Nielen to, ale v priebehu času sa platforma Add-X vďaka vlastnej AI a technológii strojového učenia prispôsobuje ich správaniu a učí sa slúžiť používateľovi s viacerými značkami a ponukami, ktoré hľadajú.

Medzi inzerentov na platforme Add-X v súčasnosti patria okrem iného Domino, intu a Ministry of Sound.

Smartfóny s funkciou Add-X sú na predaj na Amazon, Carphone Warehouse a priamo od samotného Wileyfoxu .

Jamie Livingston od Jacka Lisowského
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: