Pasažieri londýnskeho metra sa budúci rok konečne dočkajú 4G príjmu

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

V správach, ktoré prídu ako hudba do uší Londýnčanov, Doprava do Londýna (TfL) odhalila, že príjem 4G konečne prichádza na trh Londýnske metro siete.



Rozhovor s Strážca , TfL potvrdila, že príjem 4G bude dostupný na väčšine linky Jubilee od marca 2020, predtým ako bude spustený na iných linkách.



To znamená, že cestujúci budú môcť konečne používať svoje telefóny v podzemí rovnako ako nad zemou, vrátane telefonovania a streamovania videí.



Mark Bulle, vedúci transformácie infraštruktúry v TfL, povedal: Ľuďom môže byť prerušené dochádzanie do práce – ale na konci dňa je na ľuďoch, či prijmú hovor od svojho šéfa.

(Obrázok: Photolibrary RM)

Implementácia technológie však nie je žiadnym orieškom. Aktualizácia si vyžiada približne 1 240 míľ (2 000 km) novej kabeláže.



TfL zaplatí za počiatočnú skúšobnú verziu na linke Jubilee, ale podľa Guardian chce udeliť kontakt na súkromného operátora na inštaláciu technológie v celej sieti.

V súčasnosti má väčšina staníc londýnskeho metra WiFi, ale kým je metro v pohybe, cestujúci sa nemôžu pripojiť.



Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Najnovšie technické novinky

Počiatočná odozva verejnosti bola prekvapivo veľmi zmiešaná, pričom niektorí cestujúci za prácou vyjadrili obavy.

Jeden používateľ tweetoval: NOOOOOOO! Je to môj obľúbený čas v metre, keď narazíme do tunela a ľudia sú ticho! Nepokazte to! Zostáva tak málo miest, že môžete zostať v pokoji sami!

princ Harry a Meghan

Ďalší sa pridal: Nooooooooo. Otravnejší cestujúci, ktorí kričia do svojich telefónov, či chcú na večeru nugety alebo kyjev.

Iní však túto správu privítali s otvorenou náručou, pričom jeden ju dokonca nazval ‚vec snov‘.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: