Dátum vydania iPhone 9 unikol online – a to naznačuje, že fanúšikovia Apple nemusia dlho čakať

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Úvodná udalosť pre nadchádzajúce iPhone 9 Podľa čerstvých klebiet to vyzerá tak, že sa uskutoční v stredu 12. septembra.



Dátum možno ešte nepotvrdil samotný Apple, ale stránka nadšencov macerheadcitované pár nemenovaných nemeckých dopravcov pre dátum objednávky, čo viedlo mnoho popredných fám stránok k tomu, aby zistili dátum veľkého odhalenia.



„Ako vždy, objednávky sa pravdepodobne začnú o polnoci tichomorského času USA, pričom objednávky dopravcov začnú približne v rovnakom čase. Ak je požadovaný konkrétny model, skoré objednanie je rozumné,“ uvádza sa Informuje o tom Mike Wutherlee .



Ten dátum by dával veľký zmysel, keby ste sa pozreli na kedy Apple minulý rok uviedla na trh iPhone 8 a iPhone X.

Tri modely iPhone sme mohli vidieť ešte v tomto roku (Obrázok: Ben Geskin / Twitter)

Zariadenia boli predstavené 15. septembra a na pulty obchodov sa dostali nasledujúci týždeň 22. septembra.



Z takýchto minulých udalostí vieme, že technický gigant si na predstavenie smartfónu novej generácie zvyčajne vyberie deň ako utorok alebo streda, takže 12. september znie celkom správne.

Zatiaľ čo rád Apple Insider verí predobjednávkam keďže nové iPhony začnú dva dni po predstavení 14. septembra, vieme, že medzi predstavením a uvedením nových iPhonov do predaja širokej verejnosti zvyčajne uplynie približne týždeň a pol.



Podľa našich predpokladaných dátumov oznámenia to bude tentoraz pravdepodobne 19. september, keď uvidíme hromady fanúšikov iPhonov v rade pred Apple Stores po celom svete.

Tri telefóny iPhone, o ktorých sa hovorí v roku 2018 (Obrázok: DetroitBORG/YouTube)

Koľko to bude stáť?

Zatiaľ nemáme žiadne solídne informácie o tom, koľko budú nové iPhony stáť, ale minulý rok bol iPhone X doteraz najdrahším iPhonom od Apple, s cenovkou 999 £ za 64GB verziu, až 1 149 £ za 256GB model.

Očakáva sa, že najdrahšie zariadenie z troch, o ktorých sa hovorí, že bude predstavené budúci mesiac – iPhone X Plus – bude doteraz najväčším telefónom Apple a vlajkovou loďou pre rok 2018.

To naznačuje, že iPhone X Plus by mohol byť ešte drahší ako iPhone X – začnite radšej šetriť!

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: