Recenzia Disney Infinity 3.0: Marvel Battlegrounds: Nevyhnutný doplnok pre fanúšikov série

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Jednou z veľkých záhad v oblasti hier je dôvod, prečo za 16 rokov od jej vydania nikdy nevzniklo pokračovanie klasickej arénovej hry Powerstone 2 od Dreamcastu.



Ale fanúšikovia tejto veteránskej série Capcom by mali obrátiť svoju pozornosť na najnovší doplnok Disney Infinity 3.0, Marvel Battlegrounds .



Je to v podstate Powerstone s komiksovými hrdinami a je to tak dobré, ako to znie.



Okrem 30-minútového príbehového režimu je Marvel Battlegrounds vo svojom srdci bojovou hrou pre štyroch hráčov.

Disney Infinity Marvel Battlegrounds

Pomocou zberateľských figúrok série na aktiváciu postáv od Kapitána Ameriky po Venoma a úžasného brnenia Hulkbuster Iron Man budete bojovať v interaktívnych arénach v rýchlych, manických záchvatoch.

Black Friday 2019 ponuky v Spojenom kráľovstve

Marvel Battlegrounds je v súčasnosti jedným z najštedrejších titulov „hračky na život“ na pultoch.



Hoci z toho vyťažíte maximum, ak budete zbierať hračky Infinity’s Marvel, týždenný cyklus skúšobných postáv vám umožní ochutnať striedanie bitkárov, ktorých možno ešte nevlastníte.

ollie celebrity chodia na rande
Trénisko Disney Infinity Marvel Battlegrounds

Figúrky odomknú aj postavu v hre počas trvania hry. Extra život je vylepšený aj zo starších figúrok – v rámci Marvel Battlegrounds dostal každý širší repertoár špeciálnych pohybov a komb, zodpovedajúcich bojovému zameraniu.



V minulosti sa niektorým prídavným balíčkom Disney Infinity zdalo, že trochu chýbajú a v niektorých prípadoch jednoducho nestoja za tie peniaze. Marvel Battlegrounds je však nevyhnutným doplnkom pre fanúšikov série.

Ak je toto prvé ovocie rozhodnutia Disney vytiahnuť zástrčku z každoročných vydaní Infinity v prospech koncentrovaných balení, máme sa na čo tešiť.

Cena: 29,99 £

Plošina: Xbox 360, PS3, PS4, Xbox One

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: