Drony Star Wars: Splňte si svoj sen o lietaní na X-Wingu a boji so stíhačkami Tie s týmito úžasnými kvadrokoptérami

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Ak je to, že ste Jediom a lietali na stíhačkách X-Wing, o čom ste celý život snívali, možno by ste si chceli pridať jednu z nich na svoj vianočný zoznam.



Vôbec prvé oficiálne „laserové“ drony Star Wars sa začnú predávať vo Veľkej Británii 1. decembra a sú v každom ohľade také úžasné, ako si dokážete predstaviť.



Na výber sú tri drony – stíhačka T-65 X-Wing, Darth Vader's Tie Advanced X1 a speeder bike od Návrat Jediho , kompletný s miniatúrnym vojakom.



Tie Advanced X1 Dartha Vadera, stíhačka T-65 X-Wing a speeder bike (L-R)

Každý model je ručne maľovaný a očíslovaný a dodáva sa vo voskom zapečatenej darčekovej škatuľke, ktorá svieti a hrá hudbu Star Wars špecifickú pre film, v ktorom sa prvýkrát objavil.

Drony Star Wars nielen dobre vyzerajú, sú to sofistikované časti strojov, ktoré obsahujú inteligentnú technológiu na zvyšovanie povedomia, vďaka ktorej je ľahké lietať – dokonca aj pre začiatočníkov.



Okrem dosiahnutia rýchlosti 35 mph za menej ako tri sekundy sú naprogramované tak, aby vykonávali špeciálne manévre, ktoré napodobňujú letové vzory z Hviezdnych vojen, ako napríklad vývrtky.

Pre pokročilejších pilotov dronov sú tiež schopné vysoko presných leteckých laserových bitiek pre viacerých hráčov a sú dostatočne robustné, aby prežili vypadnutie zo vzduchu.



Tie Advanced X1 od Dartha Vadera sa demonštruje na štarte laserových bojových dronov Propel Star Wars v Madame Tussauds v Londýne.

Drony Star Wars sa začnú predávať v Maplin, Currys, Argos, Disney Store, John Lewis a Hamleys 1. decembra za cenu 229,99 £. Počet je obmedzený, takže sa tam musíte dostať skôr.

Prípadne si môžete predobjednať už teraz na www.argos.co.uk aby ste zabezpečili svoj bojový dron Star Wars včas do Vianoc.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: