Fortnite Season 5: Tu je to, čo je nové a čo sa zmenilo v neustále sa vyvíjajúcej online mobilnej hre

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Fortnite je veľmi populárna bezplatná bojová hra, v ktorej sa bojovníci zapájajú do karikatúrnej vojny na neustále sa zmenšujúcej ploche zeme.



A aby sa veci trochu premiešali, vývojár Epic Games vkladá do hry rôzne výzvy v podobe „ročných období“ s rôznymi témami.



Tento týždeň dostali hráči Fortnite svoju najväčšiu náplasť v podobe 5. sezóny.



Prináša množstvo nových zmien pre veľmi populárnu mobilnú hru.

Mapa bola rozšírená o pár nových pomenovaných lokalít: Paradise Palms a Lazy Links, ako aj o niekoľko nepomenovaných, o ktorých sa zatiaľ nehovorí.

Masívna battle royale hra teraz obsahuje aj svoje prvé poriadne vozidlo – golfový vozík pre štyri osoby, do ktorého sa zmestí celý váš tím.



Ukázalo sa, že nová aktualizácia 5. sezóny bola taká populárna, že v skutočnosti zrútila servery.

Epic Games ich museli stiahnuť do režimu offline, aby preskúmali problémy s prihlasovaním a vytváraním dohôd. Zdá sa však, že všetko je teraz obnovené do normálneho funkčného stavu a hráči sú zaneprázdnení skúmaním nových prírastkov.



parížska sexuálna páska

„Na ostrove sa objavila vikingská loď, púštna základňa a staroveké sochy, ktoré zmenili svet Fortnite, ako ho poznáme,“ povedal tím za hrou.

„Navyše dorazilo prvé štvormiestne vozidlo Fortnite! Naskočte so svojím tímom do zippy ATK (All Terrain Kart) a odhaľte všetky nové záhady a miesta.“

Fortnite Season 5 rozširuje oblasť mapy (Obrázok: Epic Games)

Nová sezóna znamená úplne nový Battle Pass, ktorý obsahuje viac ako 100 nových odmien.

Je k dispozícii práve teraz v hre za 950 V-Bucks (virtuálna mena hry) a umožňuje vám vyzvať svoj tím na basketbal, golf alebo plážovú loptičku.

Čo je Fortnite?

Fortnite je populárna strategická hra na prežitie Playstation 4 , Xbox One , Nintendo Switch, Windows a Mac.

Kombinuje zbieranie a budovanie zdrojov Minecraftu s tímovou streľbou na prežitie hry .

Hlavnou akciou v režime Save The World je streľba a útok zbraňami na blízko, ale hráči môžu tiež stavať opevnenia a spolupracovať so spoluhráčmi na obrane tých, ktorí prežili, pred vlnami nepriateľských príšer.

To sa kombinuje s prieskumom a zhromažďovaním zdrojov, aby ste si mohli hrať trochu podobne Minecraft .

Fortnite si získal väčšiu obľubu vďaka režimu Battle Royale, ktorý je možné hrať zadarmo a postaví proti sebe až 100 hráčov, zatiaľ čo tajomný mrak neustále zmenšuje veľkosť vojnovej zóny a vytvára ostré a klimatické súboje zbraní.

Hoci je to len strieľačka, hráči si rozvinú strategické myslenie, plánovanie dopredu a kreatívne prístupy k boju. Učí hlbokému množstvu spolupráce a spolupráce a šetrenia tímových kolegov.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: