Stav Fortnite: Nová verzia 7.01 prichádza s určitým výpadkom servera

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Fortnite servery sú momentálne mimo prevádzky z dôvodu plánovanej údržby. Nová verzia hry, 7.01, sa momentálne dostáva na servery Epic Games.



Odstávka začala o 10:00 britského času a mala by sa skončiť pomerne skoro. Väčšina aktualizácií sa dokončí do hodiny a pol.



Tento patch so sebou prinesie Infinity Sword, ktorý hráči môžu nájsť na Polar Peak. Pridanie mečov do hry je úplne nové, pričom hra bola predtým odkázaná skôr na streľbu než na súboje na blízko.



Viazanie mečov do hry založenej na zbraniach je výzvou pre mechanikov. Najhoršia vec, ktorú môže ktorýkoľvek vývojár hry urobiť, je narušiť rovnováhu hry tým, že jednej skupine dá buď príliš veľa, alebo nedostatočnú silu.

Meče budú fungovať tak, že spôsobia väčšie poškodenie a zvýšia odolnosť držiteľa voči útokom. To znamená, že ak zdvihnete čepeľ, nebudete okamžite slabí a bezmocní.

Nový meč prichádza!



Funkcie aktualizácie Fortnite verzie 7.01

Spolu s pridávaním nových funkcií Epic tiež vyvažuje ostatné prvky hry a rieši chyby s najnovšou aktualizáciou.

Je tiež pravdepodobné, že spoločnosť sa pripravuje na štvrtkové uvedenie kreatívneho režimu pre všetkých hráčov.



Tieto funkcie sa do hry pridávajú v čase, keď sa vyvíja rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Lietadlá, ziplines a Creative Mode sú úplne nové zážitky pre hráčov Fortnite a poukazujú na túžbu Epic udržať hru relevantnú a zábavnú.

Samozrejme, že spoločnosť má veľa dôvodov investovať do hry, v skutočnosti viac ako miliardu. Hovorí sa, že prináša stovky miliónov mesačne, hra teraz zarobila pre Epic viac ako 1 miliardu dolárov.

Predaj kozmetiky, Battle Pass a PvE režim „Save the World“ – to všetko pomohli hre, ktorú možno hrať v Battle Royale režime zadarmo, vygenerovať kopy peňazí.

V súčasnosti hru hrá viac ako 120 miliónov ľudí po celom svete, pričom mnohí sa rozhodli kúpiť si v hre V-Bucks za skutočné svetové doláre, libry a výhry.

Ako zvyčajne počas údržby sú fóra a webové stránky Fortnite online, takže počas čakania, kým sa hra vráti online, môžete vždy chatovať s ostatnými hráčmi.

Aktualizácia 7.01 prichádza s veľkosťou medzi 200 MB a 1 GB v závislosti od platformy, na ktorej hráte.

Fortnite sezóna 7
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: