Xbox Live Games with Gold: Xbox One a Xbox 360 bezplatné hry na október 2018

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Členovia Xbox Live Gold získajú ako odmenu/stimul na udržanie svojho predplatného dve bezplatné hry mesačne na stiahnutie na obmedzený čas na oboch Xbox One a Xbox 360 . Tituly siahajú od starších AAA trhákov a kultových nezávislých hitov až po podceňované skvosty a – veľmi príležitostne – úplne nové vydanie.



Od novembra 2015 sú dve bezplatné hry pre Xbox 360 spätne kompatibilné aj s Xbox One, čo znamená, že majitelia spoločnosti Microsoft konzola súčasnej generácie môže efektívne získať štyri bezplatné hry mesačne.



rolf harris vo väzení

Hry si môžete ponechať, aj keď po ich stiahnutí zrušíte predplatné Xbox Live Gold. Stačí na konzole Xbox One alebo Xbox 360 vybrať kartu „Zlatá“. Prípadne môžete použiť webovú stránku Xbox.



Aj keď ste ešte neupgradovali na Xbox One, stále môžete získať tieto hry zadarmo, pokiaľ máte účet Xbox Live Gold. Stačí sa prihlásiť na webovú stránku Xbox, prejsť na stránku so zoznamom titulu a uplatniť ponuku. Ak si v budúcnosti zakúpite Xbox One, hra sa zobrazí v zozname konzoly „Pripravené na inštaláciu“.

Nižšie sú uvedené bezplatné hry Xbox Live Games With Gold na október 2018 s odkazmi na zoznam každej hry na webovej stránke Xbox. A nezabudnite si pozrieť naše Stránka s ponukami Xbox za aktuálne ceny konzol.

Xbox One

Prepečené : 1. október – 31. október

Prepečené

Ak nemôžete vydržať horúčavy...



Táto miestna kooperačná hra na varenie je diabolským hlavolamom, ktorý vás a váš tím až štyroch kuchárov uvidí pripravovať celý rad jedál tak rýchlo, ako je to možné. Každá nová kuchyňa má iné usporiadanie, čo predstavuje novú výzvu, keď pracujete pod tlakom, aby ste dostali objednávky skôr, ako stratíte zákazníkov.

Overcooked, ktorý je ideálny pre rodiny alebo súťaživých priateľov, je skvelým návratom do slávnych čias gaučového co-op.



Viktor Vranov : 16. október – 15. november

Pre víťaza korisť

Toto dobrodružstvo, akčné RPG v štýle Diabla, vás vtiahne do topánok na lov démonov titulárneho hrdinu, ktorý sa snaží zachrániť mesto Zagoravia pred hordami príšerných zvierat.

Hľadajte korisť a oblečenie, ktoré zmenia vaše nadprirodzené schopnosti, aby ste získali výhodu v boji.

Xbox 360

Kaskadér: Zapaľovanie : 1. október – 15. október

Predveďte svoju kaskadérsku jazdu

Hráte ako kaskadér, ktorý má za úlohu predviesť množstvo smrtiacich automobilových výkonov v šiestich fiktívnych filmoch. Od skokov a sklzov až po komplikovanejšie a nezvyčajné manévre, budete predvádzať bláznivejšie pohyby ako väčšina filmov Rýchlo a zbesilo. Spoločné spájanie kaskadérskych kúskov zvyšuje váš multiplikátor, čím získavate viac bodov a chválite sa.

Hitman: Blood Money : 16. október - 31. október

Agent 47 má čo robiť

man utd gareth bale

S IO Interactive Hitman 2 vyjde 13. novembra, ponorte sa do minulosti série s Blood Money. Skúsený zabijak Agent 47 musí poslať ďalšiu várku darebákov so všetkými možnými spôsobmi, ako vykonávať svoje misie.

Tento diel priniesol do franšízy veľa nových funkcií, ako napríklad upgradovateľné vybavenie, používanie NPC ako ľudských štítov a ukrývanie tiel v kontajneroch. Má tiež notorický systém ovplyvnený tým, ako nenápadne dokončíte úroveň.

Nech to vyzerá ako nehoda a nikto nebude o to múdrejší, ale čím viac dôkazov zanecháte (vrátane nahrania pomocou CCTV a neobnovenia pásky), tým viac si v priebehu hry všimneme vaše činy, takže pre NPC vás v neskorších fázach ľahšie rozpoznajú.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: