Xbox Live Games with Gold: Najnovšie bezplatné hry pre Xbox One a Xbox 360 na február 2017

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Každý mesiac spoločnosť Microsoft sprístupní dve hry zadarmo pre členov Xbox Live Gold na stiahnutie na obmedzený čas na oboch Xbox One a Xbox 360 .



Od novembra 2015 sú dve bezplatné hry pre Xbox 360 spätne kompatibilné aj s Xbox One, čo znamená, že majitelia spoločnosti Microsoft konzola súčasnej generácie môže efektívne získať štyri bezplatné hry mesačne.



Hry si môžete ponechať, aj keď zrušíte predplatné Xbox Live Gold.



Aj keď ešte nevlastníte Xbox One, stále môžete získať hry zadarmo, ak máte účet Xbox. Stačí sa prihlásiť na webovú stránku Xbox, prejsť na stránku so zoznamom titulu a uplatniť ponuku. Ak si v budúcnosti zakúpite Xbox One, hra sa zobrazí v zozname konzoly „Pripravené na inštaláciu“.

jo z klubu sedem

Nižšie sú uvedené bezplatné hry Xbox Live Games With Gold na tento mesiac. A nezabudnite si pozrieť naše Stránka s ponukami Xbox za aktuálne ceny konzol.

Xbox One

Milenci v nebezpečnom časopriestore : 1. februára - 28. februára

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Tento náročný 2D akčný titul vám ukáže letieť s loďou v nádherných, no zároveň smrtiacich prostrediach. Ide o to, že každá funkcia lode (zbrane, motory a štíty) je riadená rôznymi stanicami umiestnenými v rôznych častiach plavidla, čo vás núti lietať a riadiť každý systém za behu. Môžete hrať sólo alebo lano až v troch ďalších hráčoch, aby vám pomohli, čo vedie k anarchickej kooperatívnej zábave.



chelsea vs watford kanál

Digitálna edícia Project Cars : 16. februára - 15. marca

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Táto jazdná hra v štýle sandboxu sa výrazne prikláňa k simulačnej stránke vecí so super realistickým ovládaním na mnohých autách a motokárach. V ponuke je výber rôznych motoristických športov a Top Gear fanúšikovia by si mali uvedomiť, že Ben Collins - bývalý Stig seriálu - sa podieľal na vývoji hry.

Xbox 360

Secret of Monkey Island 2: LeChuck's Revenge – špeciálna edícia : 1. februára - 15. februára

Tajomstvo Opičieho ostrova 2

Klasika typu point-and-click s novým náterom



Po dôkladnom prerobení prvého Secret of Monkey Island LucasArts v roku 2010 pristúpili k podobnému prepracovaniu pokračovania dobrodružnej hry. Vďaka úžasnej novej grafike, ďalšej hudbe, aktualizovanej práci s hlasom a komentárom od dizajnérov je to skvelý balík pre fanúšikov originálu aj tých, ktorí ho nikdy nehrali prvýkrát.

Star Wars: The Force Unleashed : 16. februára - 28. februára

Star Wars: The Force Unleashed

Už žiadny pán Milý

Ďalší LucasArts projekt, aj keď tento zahŕňa o niečo viac smrti a ničenia. Star Wars: The Force Unleashed je akčný titul z pohľadu tretej osoby, ktorý sa pokúšal dať hráčovi pocítiť, aké by to v skutočnosti bolo používať silné sily.

nicki minaj a lewis hamilton

Postaví vás do kože tajného učňa Dartha Vadera Starkillera a pošle vás na tajnú misiu s cieľom podkopať cisára Palpatina. George Lucas sám asistoval so zápletkou a udalosti v hre boli v skutočnosti kánonom Hviezdne vojny vesmír až do Disney kúpil Lucasfilm .

Keďže ste zdanlivo na Temnej strane, môžete sa zbaviť svojich schopností, čo znamená strieľať blesky z vašich rúk a zhadzovať nešťastných nepriateľov z ríms vašou mysľou. Súboj je rýchly a napínavý, aj keď ovládanie môže byť občas trochu nepresné, keď používate Silu na pohyb vecí v 3D priestore hry.

Najnovšie hry
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: