Recenzia Lenovo Mirage Star Wars: Jedi Challenges – premeňte svoje detské sny na skutočnosť

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

V tej či onej fáze sme všetci predstierali, že sme Jedi; stáť v našich spálňach, mávať imaginárnym svetelným mečom a vydávať zvuky „vroo-vroo“.

A teraz si môžeme splniť svoje sny a bojovať po boku Obi-Wana Kenobiho, zahrať si niekoľko kôl Holochess ako Chewbacca a postaviť sa niektorým z najdesivejších Sithov v galaxii.

Minulý rok technologický gigant Lenovo sa spojil s Disney vytvoriť a vydať Star Wars: Jedi Challenges, an rozšírená realita (AR) hra, pri ktorej bude vaše vnútorné dieťa kričať od vzrušenia.



Pripravte sa na boj za svetlú stranu



sexuálna páska georgia harrison



Viem, že s týmto večierkom trochu meškáme, ale počas účasti na PC Gamer Weekender v londýnskej Olympii som si obliekol svoje rúcha Jedi (možno, ale aj nemuselo sa to stať) a pre vaše pobavenie som sa potácal s náhlavnou súpravou Mirage AR.



Nech ťa sila sprevádza

Môj prvý dojem z nastavenia hry bol taký, že je pomerne jednoduché začať.

Samotná náhlavná súprava Mirage používa smartfón, pretože hra Star Wars: Jedi Challenges beží výlučne na mobilnej aplikácii – funguje však na Androide aj IOS.

Bojujte s niektorými z najdesivejších Sithov v galaxii



To udržuje veci ľahké a umožňuje dostatočné vetranie, takže sa cíti menej klaustrofóbne ako tradičné súpravy VR .

Čo sa týka náhlavných súprav, je to dosť robustné s tvrdým plastovým plášťom, ale má to tak byť. Je vyrobený tak, aby sa pohodlne nosil a prežil nárazy a škrabance.

Virtuálny prútik, ktorý má tvar Lukovho svetelného meča, je dokonale spracovaný a pripomína mnohé z drahých replík.



Lenovo Mirage pôsobí menej klaustrofobicky ako tradičné súpravy VR



Spárovanie každého zariadenia, vrátane uzla na zachytávanie pohybu, ktorý hodíte na podlahu, chvíľu trvá – čo je skutočná bolesť, keď sa snažíte skočiť priamo do akcie.

Napriek tomu je podľa môjho názoru Lenovo Mirage Star Wars: Jedi Challenges najlepšou implementáciou hry s rozšírenou realitou, s ktorou som sa doteraz stretol.

Spôsob, akým vytvára obraz zmiešanej reality AR, ktorý kombinuje skutočné prostredie okolo vás s obrázkami vytvorenými vaším telefónom, je tak sakramentsky múdry, že si nemôžem pomôcť, ale žmúri.



Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz



Nie je to ako karikatúra Pokemon Go ale namiesto toho premieta obraz, ako keby to bol hologram z vesmíru Star Wars.

Úroveň, ktorú som vyskúšal, bol zápas so samotným Phantom Menace, Darthom Maulom.

Základné ovládacie prvky sú pomerne jednoduché, s výzvami na obrazovke, ktoré vám pomôžu zaradiť sa tam, kde potrebujete blokovať prichádzajúce údery, a zvýrazňujú príležitosti na úder.

Vaše vnútorné dieťa bude kričať od vzrušenia



Môžete tiež použiť svoj svetelný meč na odvrátenie paľby a využiť silu na hádzanie nepriateľov po vašom virtuálnom bojisku.

Najväčším sklamaním, pokiaľ ide o Star Wars: Jedi Challenges, je však jeho cena.

Aj keď dočasne znížili cenu na 150 libier, zvyčajne sa predáva za sto libier viac, čo neznamená, že byť Jedi je lacný.

Môžete hrať niekoľko kôl Holochess ako Chewbacca



Celkovo je celá vec skutočne zábavná, ale ak to s AR nemyslíte vážne, je diskutabilné, či set vôbec stojí za cenu.

A čo viac, Star Wars: Jedi Challenges je jedinou hrou, ktorá je momentálne dostupná na náhlavnej súprave Lenovo Mirage, takže buď chcete byť veľkým fanúšikom série, alebo veľmi dúfate, že budú nasledovať ďalšie tituly.

Star Wars: Jedi Challenges je k dispozícii na Hra

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: