Mobilná hra Harry Potter Hogwarts Mystery umožňuje hráčom zažiť život ako čarodejnícky študent

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Fanúšikovia Harry Potter často snívajú o tom, aké by to bolo navštíviť jeho čarovnú alma mater Rokfort.



Osobne sa mi to medzi neustále sa posúvajúcimi schodiskami a rezidenčným zverincom duchov a vnímajúcimi maľbami javí ako smrteľná pasca z nočnej mory, ktorá by akademickej práci nijak zvlášť neprospievala, no hej.



jessica love island ex na pláži

Nová mobilná hra založená na JK Rowlingovej vesmír môže byť nastavený tak, aby dokázal, že sa mýlim. Harry Potter: Hogwarts Mystery je novinka RPG hra pre smartfóny od vývojára Jam City, ktorý umožňuje hráčom navrhnúť si vlastnú postavu a vžiť sa do ich topánok, keď navštevujú čarodejnícku školu.



Vidieť mladšieho Snapa v čase pred filmami (Obrázok: Warner Bros)

Budú môcť chodiť na hodiny a spriateliť sa s ostatnými študentmi (alebo ich nepriateľmi), naučiť sa a vylepšovať magické zručnosti a zúčastniť sa príbehu ovplyvneného ich rozhodnutiami.

Ak chcete na chodbách naraziť na Harryho a gang, môžete byť sklamaní, pretože Rokfortské tajomstvo sa v skutočnosti odohráva pred Potterovými rokmi v škole. Hra sa odohráva v čase, keď starší brat Rona Weasleyho Bill bol študentom spolu s Nymphadorou Tonksovou.



Zábehy na ihrisku sú v magickej škole na úplne inej úrovni (Obrázok: Warner Bros)

Chris DeWolfe, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Jam City, hovorí, že Harry Potter: Hogwarts Mystery je skúsenosť s hraním rolí o mágii, priateľstve a živote ako študenta na Rokfortskej škole čarodejníctva.



Túto jar budú môcť hráči naplno preskúmať Rokfort na svojej ceste stať sa čarodejnicou alebo čarodejníkom.

brankársky dres Arsenal 2020/21

Hra by mala vyjsť túto jar na Apple App Store, Google Play a Amazon Appstore pod novým herným štítkom pre tituly inšpirované Harrym Potterom s názvom Portkey Games.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: