Schéma BAFTA pre nadchádzajúce talenty je teraz otvorená pre aplikácie v roku 2021

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Britská akadémia filmového a televízneho umenia (BAFTA) oznámila, že v Spojenom kráľovstve a USA sa otvorili prihlášky do ich schémy prelomových talentov.

Iniciatíva, predtým známa ako Breakthrough Brits, funguje vo Veľkej Británii od roku 2013 a v USA a Indii od globálnej expanzie v minulom roku.

Schéma bola vytvorená s cieľom predviesť a podporiť ďalšiu generáciu tvorivých talentov vo filme, hrách a televízii.

Zúčastnilo sa viac ako 160 nováčikov vrátane Ali Tocher (Surgeon Simulator 2), Arnaldo Licea (The Last of Us Part II), Chella Ramanan (Before I Forget), Claire Bromley (Sackboy: A Big Adventure), Fernando Reyes Medina (Halo Infinite) a Mary Kenney (Spider-Man: Miles Morales).



celebrity veľký brat klebety z roku 2016

Arnaldo Licea je herný dizajnér, ktorý pracoval na Last of Us PAt 2 (Obrázok: Naughty Dog / Sony)





Netflix opäť podporí Bafta Breakthrough, ktorý využíva medziodvetvovú porotu zloženú z popredných profesionálov na identifikáciu nových talentov.

Úspešní žiadatelia o Prielom dostanú individuálny mentoring a kariérne poradenstvo, povedal Bafta, ako aj plné hlasovacie členstvo v Bafta.

Amanda Berry, výkonná riaditeľka spoločnosti Bafta, povedala: Breakthrough je skvelá iniciatíva, ktorá už osem rokov v Spojenom kráľovstve podporuje vznikajúce talenty, pričom každý rok rastie úžasná sieť talentovaných jednotlivcov.



Najnovšie herné recenzie


Sme nadšení, že po minuloročnej globálnej expanzii môžeme už tretí rok spolupracovať so spoločnosťou Netflix

Tešíme sa na to, kto bude objavený ako súčasť ďalšej talentovanej globálnej kohorty zahŕňajúcej filmový, herný a televízny priemysel.

Prihlášky do Breakthrough UK a USA sú teraz otvorené a budú ukončené 23. júla.

Úspešní uchádzači budú známi na jeseň.

dom a jess milujú ostrov
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: