Najlepšie slúchadlá do telocvične pre rok 2019

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Dopriať si nablýskané nové slúchadlá nie je nikdy na škodu – najmä ak je vaším novoročným predsavzatím dostať sa do kondície v posilňovni.



Ak však chcete minúť slušnú časť peňazí za poriadnu sadu slúchadiel, je dôležité, aby ste si vopred urobili prieskum, pretože akonáhle sa v nich zapotíte, pravdepodobne na nich zostanete. .



Prvá vec, ktorú je potrebné zvážiť pri výbere najlepších slúchadiel do telocvične pre vás, je, aký druh cvičenia v nich budete vykonávať, pretože tí, ktorí mieria do posilňovne na HIIT, budú pravdepodobne po ľahkých slúchadlách, ktoré nespôsobia aby sa prehriali, cvičenie s pomalými váhami bude oveľa vhodnejšie pre slúchadlá na uši.



Všetko, čo hovorí, že je buď vodeodolné alebo vodotesné, je tiež víťazom, pretože to znamená, že sa môžete potiť toľko, koľko potrebujete, bez toho, aby ste sa museli báť, že sa vaše milované slúchadlá zničia na ceste k vášmu novoobjavenému zdraviu.

plastická chirurgia demi moore

Či už je to pár výkonných plechoviek na potlačenie hluku na uši alebo štíhla súprava Bluetooth konektorov na cvičenie, existuje veľa možností.

Tento rok bol pre slúchadlá, káblové aj bezdrôtové, mimoriadne hviezdny, s najlepšími výbermi od značiek Beats, Apple a Jabra.



A pretože je tu väčší výber ako kedykoľvek predtým, ušetrili sme vám starosti s hľadaním toho správneho páru pre vášho priateľa alebo člena rodiny.

Najlepšie vodotesné slúchadlá

Ak sa obávate, že váš pot bude brániť dobrému cvičeniu, vyberte si možnosť, ktorá je odolná voči potu. Niektoré z nich môžete použiť aj na plávanie!



1. Jaybird RUN, 129,99 GBP

Bezdrôtové slúchadlá Jaybird RUN v nabíjacom puzdre (Obrázok: Jaybird)

Športové slúchadlá Jaybird RUN sú úplne bezdrôtové Bluetooth slúchadlá, ktoré boli vyvinuté pre outdoorových nadšencov.

Púčiky sú odolné voči potu a vode a tiež sa dodávajú s výberom rôznych špičiek a krídel.

Spočiatku môžu byť trochu nemotorné, aby správne sadli, akonáhle sa zoradíte, nemusíte sa obávať. Dokonca ani šľahnutie hlavou, aby ste skontrolovali premávku, ich nevytlačí z vašich vagónov.

Získajte ich od Amazonu za 129,99 GBP

2. Motorola VerveOnes Music Edition, 49,97 GBP

Puzdro slúži aj ako nabíjací dok (Obrázok: Motorola)

Motorola zmenila farbu na druhý pokus o pár skutočne bezdrôtových slúchadiel. Prichádzajú vo valcovom otočnom otvorenom puzdre, ktoré vyzerá skôr, akoby sa malo používať na nejaký druh liekov.

Pravé slúchadlo je priechodný kanál pre zvukový signál z vášho telefónu, takže ho možno v prípade potreby použiť nezávisle. Sú ohodnotené ako odolné voči vode a prachu IP54, takže prežijú aj dážď – ak nie úplné namočenie do záchoda.

Na jedno nabitie získate dve hodiny prehrávania – s ďalšími šiestimi, ktoré možno vytiahnuť z puzdra.

Získajte ich od Amazonu za 49,97 GBP

3. Slúchadlá BRAGI Dash Pro, 269,99 GBP

Môžete vidieť, prečo to, čo začalo ako stránka kickstarter, sa teraz zmenilo na jeden z najlepších vodotesných prehrávačov slúchadiel, pričom slúchadlá Bragi sa môžu pochváliť skutočne pôsobivými schopnosťami.

Automaticky sa zapína, len čo si obe slúchadlá vložíte do uší, nechýba ani vstavaný monitor srdcového tepu a sledovanie aktivity bez dotyku tlačidla alebo dokonca pripojenia telefónu.

Zostanú napájané päť hodín, sú vodotesné do jedného metra (čo z nich robí ideálne na plávanie) a sú skutočne pohodlné vďaka ľahkému, ergonomickému dizajnu, ktorý zostane na svojom mieste aj pri tých najnáročnejších tréningoch.

Získajte ich od Currys za 269,96 £

Najlepšie bezdrôtové slúchadlá na uši

Ideálne na beh vonku alebo so záťažou.

1. Bose QuietComfort 35 II, 329 GBP

(Obrázok: Bose)

Spiderman v Avengers 2

Táto druhá generácia úžasných slúchadiel Bose s potlačením hluku bola aktualizovaná s podporou pre Google asistent. Stačí stlačiť špeciálne tlačidlo a položiť mu otázku alebo zadať príkaz.

Môžete tiež nastaviť technológiu aktívneho potláčania hluku na rôzne úrovne v závislosti od toho, čo sa deje okolo vás.

QuietComfort 35s sú dostatočne ľahké a pohodlné na dlhšie obdobia počúvania, pričom jedinou skutočnou výhradou je, že dizajn nie je naozaj pútavý. Napriek tomu si kupujete slúchadlá, aby ste cez ne počúvali a nepozerali sa na ne, a tieto sú najlepšie v odbore.

Získajte ich od Amazonu za 329 £

2. Beats Studio 3 Wireless, 289 £

Navonok nie je veľký rozdiel, ale vnútri slúchadiel Beats Studio sa vyvinuli vynikajúce slúchadlá na uši s potlačením hluku.

Sme veľmi ďaleko od basových beatov z minulosti a teraz fungujú skvele s akýmkoľvek hudobným žánrom.

Technika spoločnosti bude nepretržite detegovať hluk okolo vás (prostredníctvom dvoch malých mikrofónov smerujúcich von) a prispôsobí potlačenie hluku tak, aby ste mali ten najlepší možný zážitok.

Ak máte iPhone, potom je to ešte lepšia stávka, pretože vstavaný čip W1 od Apple sa bez námahy spáruje s vaším telefónom a vytvorí silnejšie pripojenie.

Disney ponožkový adventný kalendár

Jedinou nevýhodou je, že sú stále veľmi drahé. Prečítajte si našu úplnú recenziu tu.

Získajte ich od Amazonu za 289 £

3. Sony WH-1000XM2 – 280 GBP

(Obrázok: Sony)

Rovnako ako Beats Studio 3 sú evolúciou už úspešných bezdrôtových slúchadiel cez uši Sony.

Okrem potrebnej technológie na potlačenie hluku je v ňom zabudovaných aj niekoľko ďalších elegantných funkcií. Napríklad režim okolitého hluku prepustí iba zvuky so strednou až vysokou frekvenciou, ako napríklad oznámenie prichádzajúce cez systém PA. . Užitočné, ak nechcete zmeškať hovor o vašom lete.

Môžete tiež pustiť okolitý hluk na sekundu bez toho, aby ste si museli zložiť slúchadlá, vďaka režimu Quick Attention, ktorý vám umožní odpovedať na otázku skôr, ako sa vrátite k hudbe.

Získajte ich od Amazonu za 280 £

4. Bowers & Wilkins, 289 £

(Obrázok: Bowers and Wilkins)

Vlajkou Británie sú prvé bezdrôtové slúchadlá B&W s potlačením hluku.

ktorý vyhral titul Bachelor UK 2019

Hoci je potlačenie hluku adaptívne, nie je na takej úrovni ako slúchadlá Bose alebo Sony. Existuje však šikovná funkcia, pri ktorej slúchadlá automaticky pozastavia prehrávanie, keď ich zložíte z hlavy – užitočné, ak ich potrebujete rýchlo zložiť a nechcete prísť o svoje miesto v podcaste.

B&W tiež získava významné body, pokiaľ ide o štýl, pretože sú to jedny z najlepšie vyzerajúcich bezdrôtových slúchadiel, ktoré sa vám môžu dostať do rúk.

Bowers & Wilkins počíta s tým, že slúchadlá PX môžete používať približne 22 hodín na jedno nabitie.

Získajte ich od Amazonu za 289 £

Najlepšie slúchadlá do uší

Ak chcete niečo, čo odolá teplu, možnosti do uší sú skvelým výkrikom. Musíte len nájsť pár, ktorý vám nevypadne...

1. Apple AirPods, 159 £

(Obrázok: REUTERS)

AirPods sú okamžite rozpoznateľný pár bluetooth slúchadiel a pár, ktorý by ste mali vážne zvážiť, ak ste používateľom iPhone.

Okamžite sa pripájajú k inému iOS zariadeniu vďaka vstavanému čipu W1 a majú výdrž batérie päť hodín na každé nabitie. AirPods sa dodávajú v nabíjacom puzdre, ktoré ich opäť nabije. Dvojitým klepnutím na ne môžete tiež aktivovať Siri a je tu vstavaný mikrofón, takže môžete prijímať hlasové hovory.

A čo viac, hudba sa automaticky pozastaví, keď si ich vyberiete z uší. Aby ste z nich dostali to najlepšie, budete potrebovať zariadenie so systémom iOS 10 alebo novším.

Získajte ich od spoločnosti Apple za 159 £

2. Sony WF-1000X, 145 GBP

Tieto elegantne vyzerajúce bezdrôtové slúchadlá sú vybavené technológiou potláčania hluku a na jedno nabitie vydržia približne tri hodiny.

Tlačidlá na bočnej strane budú ovládať prehrávanie a sú dodávané v praktickom cestovnom obale, ktorý slúži aj ako nabíjačka.

Zvyčajný záväzok spoločnosti Sony ku kvalite znamená, že tieto znejú skvele a vyzerajú štýlovo s čiernou povrchovou úpravou, ktorá funguje ako v zasadacej miestnosti, tak aj na cestách.

Získajte ich od Amazonu za 145 £

3. B&O BeoPlay E8, 229,49 GBP

Môžete povedať, že tieto slúchadlá sa starajú o štýl, pretože nabíjacie puzdro má elegantný kožený povrch.

Na zadnej strane každého z nich sú tiež touchpady, pomocou ktorých možno ovládať hudbu. Viacúrovňový priechod znamená, že môžete počuť aj vonkajší svet – ak sa tak rozhodnete –, aby ste sa vyhli tomu, čo by vám uniklo, ako napríklad oznámenia o nástupe do lietadla.

E8 vydrží medzi každým nabitím štyri hodiny s koženým puzdrom, ktoré poskytne ďalších osem.

Získajte ich od Amazonu za 229,49 £

najhoršie miesta na život
Najlepšie technické produkty

Tento článok obsahuje pridružené odkazy, čo znamená, že môžeme dostať províziu z akéhokoľvek predaja produktov alebo služieb, o ktorých píšeme. Tento článok bol napísaný úplne nezávisle, pozri viac podrobností tu.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: