Nie je to len o Kodi: šéfovia autorských práv sa zameriavajú na ďalšieho populárneho hráča v boji proti nelegálnemu streamovaniu

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Nelegálne streamovanie je neustálym tŕňom v oku šéfom autorských práv, ktorí často vidia, že ich exkluzívny obsah je sprístupnený zadarmo.



Zatiaľ čo služba Kodi bola často terčom série represií, nie je to jediná služba, ktorá je v hľadáčiku.



Šéfovia zrejme presunuli svoje zameranie na platenú streamovaciu službu s názvom SET TV.



Táto služba si účtuje 20 USD (14 £) mesačne za prístup k 500 televíznym kanálom naživo a „tisícom“ relácií na požiadanie. expresné .

Časť dostupného obsahu je však exkluzívny obsah Netflix a hollywoodske filmy, ktoré sa ešte nedostali z kín.

(Obrázok: Zdroj obrázka)



Niektoré z najmocnejších štúdií a spoločností v USA preto spájajú svoje sily, aby podali žalobu, ktorá zahŕňa túto službu.

Amazon, Netflix, Disney, Fox, Universal a Warner Bros sa snažia zastaviť nelegálny prístup k ich obsahu žalobou.



Obžalovaní propagujú používanie Setvnow na prevažne, ak nie výlučne, účely porušujúce práva, a tak ich zákazníci používajú Setvnow, uvádza žaloba.

Koľko ľudí sleduje nelegálny obsah?

Podľa výskumu, ktorý si objednal Úrad pre duševné vlastníctvo, je v súčasnosti asi 7 miliónov Britov vinných z online pirátstva, pričom 13 % z nich používa upravený set-top box na streamovanie materiálu chráneného autorskými právami.

Súboj Anthonyho Joshuu je len jednou z mnohých významných športových udalostí každý rok, ale nenechajte sa svojou horlivosťou naladiť, aby ste spáchali trestný čin,“ povedal detektív inšpektor Nick Court z londýnskej polície City Crime Crime Crime Unit.

Používaním nelegálnych streamovacích stránok sa môžete vystaviť niekoľkým rizikám; niektoré set-top boxy neprechádzajú prísnym elektrickým testovaním, a preto sú vystavené riziku požiaru alebo úrazu elektrickým prúdom. Použitím legitímnych poskytovateľov sa týmto rizikám dá ľahko vyhnúť. Sledujte to naživo, sledujte to legálne.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: