Nintendo náhodou odhalilo zaujímavú zmenu Switch v súdnej bitke

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Nintendo momentálne vedie súdny spor Prepínač herných pirátov, no v podaní sa náhodou ukázalo, že eShop mení svoj názov na Nintendo Switch Online shop.



Zmena názvu bola podrobne popísaná vo verejne dostupných súdnych dokumentoch všimlo si to niekoľko zanietených spotterov .



Väčšina používateľov Switch by privítala masívne prepracovanie eShopu. Neohrabané a rušivé rozhranie sa nezhoduje so všeobecne uhladeným prepínačom.



Vďaka tejto službe je príliš ťažké nájsť relevantný nový obsah a je problematické ju používať s ovládačmi Switch. Dúfajme, že to poukazuje na celkovú prepracovanie služby, a nie na zbytočnú zmenu názvu kvôli nej.

lacné dovolenkové balíčky 2018

Súdne podania naznačujú, že prichádza nové meno

učeň kaviarne na moste

Samotný súdny spor je zameraný na muža menom Mikel Euskaldunak, ktorý, ako tvrdí Nintendo, predával nástroje, ktoré ľuďom umožňovali spúšťať pirátske hry na ich Nintendo Switch.



Tiež sa uvádza, že predal upravené verzie NES Classic, retro hernej konzoly Nintendo, ktorá hrá hry z pôvodnej generácie zábavných systémov.

Nintendo má pomerne vážny problém s pirátstvom Switch, pretože aspoň jedna skupina tvrdí, že ponúka riešenie na ochranu proti kopírovaniu, ktoré vraj Nintendo nedokáže zastaviť.



Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Úprava umožňuje komukoľvek stiahnuť cracknuté hry Switch na microSD kartu a hrať ich na konzole. Nintendo dokáže zablokovať tieto hry pre online hranie a zakázať používateľom prístup, ale hry sa stále dajú hrať offline.

kian egan a jodi

Nintendo Switch bol uvedený na trh v roku 2017 a bol pre Nintendo veľkým hitom, pričom doteraz sa predalo viac ako 22 miliónov konzol.

Nielenže sa konzola dobre predáva, ale spoločnosť tiež uviedla, že „miera pripojenia“ pre Switch bola bezprecedentná. Tri tituly, Zelda, Mario Odyssey a Mario Kart, mali 50-percentnú sadzbu, čo znamená, že polovica všetkých vlastníkov switchov si kúpila kópiu každej hry.

Prezident Nintendo USA Reggie Fils-Aime opisuje úspech ako „úplne neslýchaný“.

Nintendo Switch
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: