No Man's Sky sa odložilo až do augusta - ale medzitým je tu Norman's Sky

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Tvorcovia No Man's Sky - hry na prežitie v otvorenom svete z pohľadu prvej osoby vo vesmíre s takmer nekonečným počtom navštívených planét - konečne potvrdili oneskorenie hry.



Vo vyhlásení na oficiálnom blogu Playstation je horúco očakávaný titul – pôvodne určený na vydanie pre Playstation 4 a PC 24. júna – teraz sa má dostať do Veľkej Británie 12. augusta.



Aj keď to môže byť sklamaním pre mnohých čakajúcich fanúšikov ( vrátane nás ), s veľkým sklamaním prichádza veľká príležitosť. Alebo niečo.



Prichádza Norman's Sky, krátka nezávisle vyvinutá hra vytvorená za 10 hodín Ivan Notaro pre herný vývojový jam.

Nebudeme predstierať, že Norman's Sky dosahuje úplne rovnakých výšok ako No Man's Sky, ale spája väčšinu základných konceptov, ktoré ľudia propagovali po No Man's Sky.

Vďaka procedurálne generovanému vesmíru je možné dosiahnuť každú bodku, ktorú vidíte na oblohe, vo svojej vesmírnej lodi a pristáť na nej. Okrem tohto základného skúmania nie je príliš veľa hrateľnosti, no stále je to viac než zaujímavé.



A hej, na niečo, čo bolo vyvinuté za 10 hodín a uvoľnené zadarmo, je Norman's Sky vlastne celkom úhľadný. Možno vám to môže aspoň na chvíľu nahnať chuť na No Man's Sky.

Vyskúšajte to tu, ak máte chuť!



Najnovšie hry
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: