Vydané nové upútavky na postavy pre akčnú hru Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Activision zverejnilo štyri nové upútavky na Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, pripravovanú akčnú hru od PlatinumGames.



Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan je bitkár z pohľadu tretej osoby s online kooperáciou pre jedného alebo štyroch hráčov. S nádhernou grafikou v tieňovaní cel a s najznámejšími postavami TMNT má táto hra – s pôvodným príbehom od Toma Waltza – potenciál stať sa doteraz najlepšou hrou s licenciou TMNT.



Vyvinutý tým istým tímom, ktorý nám priniesol hack-and-slash klasiky ako napr Bayonetta , Šialený svet a Transformers Devastation , PlatinumGames znovu a znovu dokazujú, že nie sú dobrí len v akčných hrách, ale sú najlepší v akčných hrách. Predstavte si ich ako akčné hry Telltale Games, ak chcete.



Každý z nových trailerov postáv predstavuje jednu zo štyroch korytnačiek Ninja Teenage Mutant a predvádza ich jedinečné bojové štýly a osobnosti a rôzne spôsoby, ako ich možno v hre použiť.

Niektorí nepriatelia a miesta hry, vrátane légií klanu Foot a kanálov a panorám mesta New York, sú tiež odhalení v novej sérii trailerov - a ak máme byť úprimní, celá vec nás len ohromila. Predtým licencovaná hra PlatinumGames, Transformers Devastation , dáva nám do toho veľa nádejí.

rebekah vardy peter andre
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant na Manhattane

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan zasiahne Spojené kráľovstvo 27. mája a bude to jedna z najlepších akčných hier roka.



Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants na Manhattane sa spustí pre Playstation 4 , PlayStation 3 , Xbox One , Xbox 360 a PC na 27. mája .

Čítaj viac : Hry, na ktoré sa môžete tešiť v máji 2016, vrátane Teenage Mutant Ninja Turtles



Najnovšie hry
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: