Povesti OnePlus „3T“ naznačujú, že je na ceste nová výkonná verzia „zabijaka vlajkových lodí“

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

The OnePlus 3 nemá ani pol roka , ale zdá sa, že aktualizovaná verzia je hneď za rohom.



Niekoľko technologických webov uvádza, že 15. novembra dorazí nový model, ktorý sa považuje za OnePlus 3T.



Zdá sa, že kľúčovým rozdielom je aktualizovaný procesor a väčšia batéria, čo dáva novému telefónu väčšiu šancu konkurovať iPhonu 7 a Google Pixel .



Samotný OnePlus prilieva olej do ohňa tweetom, ktorý naznačuje prichádzajúci nový produkt.

Snapdragon 821 je najvýkonnejší čip pre mobilné telefóny od Qualcommu a ten istý, ktorý je vo vnútri Pixelu od Google. Podľa správ si OnePlus 3T zachová hliníkové telo, OLED obrazovku a 6 GB RAM, ktoré má štandardný OnePlus.

Iné povesti však naznačujú, že sa bude dodávať s najnovšou verziou operačného systému Android od spoločnosti Google. To znamená, že bude kompatibilný s platformou Daydream VR od Google a budete si ho môcť vložiť do náhlavnej súpravy Daydream View VR.



OnePlus 3 je smartfón za skvelú cenu

Čínska spoločnosť OnePlus si svoju reputáciu vybudovala na ponuke kvalitne spracovaných a výkonných telefónov za mimoriadne priaznivé ceny.



Štandardný OnePlus 3 je momentálne v predaji od O2 a mesačné predplatné sa pohybuje od 500 MB do 20 GB dát, s tarifami od 28 GBP mesačne a bez platby vopred. Všetky ich nájdete dostupné na o2.co.uk/oneplus3 .

Zatiaľ nie je jasné, či sa nový OnePlus spustí za vyššiu cenu, alebo či spoločnosť posunie cenu existujúceho OnePlus nadol. Ak áno, bude to ešte väčší kandidát na smartfón s najlepšou hodnotou na trhu.

Na istotu si budeme musieť počkať do 15. novembra.

načítavanie ankety

Kúpili by ste si OnePlus 3?

DOTERAZ 0+ HLASOV

ÁNONIENajčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: