Popruh na prenášanie bezdrôtových slúchadiel AirPods, ktorý fanúšikovia spoločnosti Apple nazývajú „smiešne“.

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Od svojho uvedenia na trh v roku 2016 sa AirPods stali jednými z najpopulárnejších technologických produktov.



Apple je bezdrôtový slúchadlá ponúkajú užívateľom jednoduchý spôsob, ako môžu počúvať hudbu na cestách, bez rušivých káblov.



Ale zatiaľ čo hlavným predajným bodom slúchadiel je bezdrôtový dizajn, do predaja sa dostalo pomerne bizarné príslušenstvo, ktoré tento účel mierne potláča.



Americký maloobchodný gigant Nordstrom začala predávať AirPods Carrying Strap za 60 dolárov, čo v podstate premení AirPods späť na káblové slúchadlá.

The výpis znie: Zabráňte strate bezdrôtových slúchadiel AirPods tak, že ich pripevníte na tento kožený remienok s magnetickým zámkom a keď ich nepoužívate, budete ich nosiť okolo krku.

Nie je prekvapením, že sa sem nahrnulo veľa ľudí Twitter zosmiešňovať nosný popruh, pričom mnohí žartujú, že sme „uzatvorili kruh“.



Jeden užívateľ napísal: Vidí ešte niekto, aké je to zbytočné???? Slúchadlá AirPods sú o tom, že sú bez kábla/popruhu. Majitelia AirPodov, čo si myslíte?

Ďalší napísal: Kultúra AirPodov je smiešna. Materializmus vo svojej najhlúpejšej podobe. Všetci skutočne míňate viac ako 150 dolárov za slúchadlá AirPods a 60 dolárov za remienok na prenášanie, aby ste ich nestratili, zatiaľ čo niektorým z nás stačí slúchadlá do uší, ktoré sme dostali s telefónom. Myslím, ydy myslím.



Slúchadlá Apple AirPods sa môžu mierne obnoviť

Slúchadlá Apple AirPods (Obrázok: REUTERS)

Najnovšie správy od Apple

A jeden žartoval: Ktorý boomer schválil popruh na nosenie AirPodov?

Napriek tejto vôli získal popruh na nosenie na webovej stránke Nordstrom niekoľko nadšených recenzií, pričom jeden používateľ ho nazval „dokonalým príslušenstvom“.

Budeme musieť počkať a uvidíme, či sa doplnok uchytí!

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: