Akcie PS5: Kedy a kde kúpiť PlayStation 5 na Cyber ​​Monday

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Po mesiacoch očakávania sa PlayStation 5 tento mesiac konečne začala predávať.



Nová herná konzola sa vypredala v rekordnom čase, čo zanechalo mnohých fanúšikov sklamaných.



Zatiaľ čo mnohí zákazníci, ktorí sa ešte nedostali do rúk PS5, dúfali v doplnenie zásob Kybernetický pondelok , žiaľ, nezdá sa, že by to tak bolo.



Tento Cyber ​​Monday je však v ponuke množstvo ďalších hier a produktov PlayStation.

ostrov anny lásky pred operáciou

Hráči môžu ušetriť 20 % na PlayStation Now: 3-mesačné predplatné (teraz 18,39 £) alebo 25 % na PlayStation Now: 12-mesačné predplatné (37,49 £).

Môžete nájsť úplný zoznam ponúk PlayStation tu .



Spoločnosť Sony tiež vydala niekoľko dobrých správ pre ľudí, ktorí sa stále snažia získať PS5 - ďalšie konzoly budú k dispozícii do konca roka.

PlayStation tweeted: Chceme poďakovať hráčom na celom svete za to, že spustenie PS5 bolo naším najväčším uvedením konzoly v histórii.



Tu je niečo iné, čo robí Vianoce tento rok výnimočnými: nová omáčka od KFC Burger Box Meal

Obsah inzerenta od KFC

Tento rok bol možno ťažký, ale je dobré si pripomenúť, že priniesol aj neuveriteľné príbehy o láskavosti, odhodlaní a radosti v komunitách po celom Spojenom kráľovstve. A myslíme si, že to vyžaduje viac... omáčky!

Aby sme pridali sviatočnú náladu a dali nám všetkým viac z toho, čo milujeme, plukovník má pre národ špeciálny darček: pozrite sa na nové jedlo z KFC Gravy Burger Box Meal s filetovým burgerom s pridanou omáčkou! K dispozícii je tiež nová omáčková loď, ktorá do vášho kuracieho burgeru pridá omáčky z legendárnej KFC omáčky, navrchu so špeciálne jamkovanou hash brown, vďaka ktorej sa omáčka spojí s vaším jedlom.

Omáčku vylepšili aj boky, z majonézy sa stala omáčka...áno, to je majonéza s pridanou omáčkou KFC!

Kliknite sem a zistite, kde si môžete dať omáčku burger

Dopyt po PS5 je bezprecedentný, preto sme chceli potvrdiť, že ďalší inventár PS5 príde k maloobchodníkom do konca roka – zostaňte v kontakte so svojimi miestnymi predajcami.

Pre tých, ktorí sa stále snažia nájsť posledné dostupné zásoby, tu je úplný prehľad toho, čo doteraz vieme.

(Obrázok: Sony)

PlayStation 5

Skladová dostupnosť PlayStation 5

  • Amazon - Momentálne nie je na sklade, zatiaľ nie je uvedený dátum na doskladnenie.

  • HRA - Vypredané - zatiaľ nie je známe, kedy možno očakávať opätovné naskladnenie. Currys - Očakávame viac zásob do konca roka. Veľmi - „čoskoro“ sa očakáva viac zásob, nakupujúcim sa odporúča pravidelne kontrolovať webovú stránku, či nebude ďalší pokles. John Lewis - zatiaľ sa nehovorí o tom, kedy maloobchodník očakáva doplnenie zásob. Predajca tiež online potvrdzuje, že „Bohužiaľ, konzoly PlayStation 5 nebude možné zakúpiť na našom Obchody John Lewis & Partners alebo z našich kontaktných centier Asda - Doplnenie zásob sa očakáva v decembri.
  • Tesco - zatiaľ sa nehovorí o tom, kedy maloobchodník očakáva doplnenie zásob.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: