Snapchat posúva boj proti Facebooku na úplne novú úroveň

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Medzi Facebookom a Snapchatom nie je žiadna láska, pretože spoluzakladateľ Snapchatu pred niekoľkými rokmi odmietol ponuku na akvizíciu v hodnote miliardy dolárov od Marka Zuckerberga.



Odvtedy, Facebook s radosťou ukradla funkcie zo Snapchatu a začlenila ich do svojej vlastnej mobilnej aplikácie a Instagramu, ktorý vlastní.



Snapchat sa však bráni novou možnosťou s názvom „Prihlásiť sa pomocou služby Snapchat“, ktorá používateľom umožňuje prístup k iným aplikáciám a stránkam pomocou ich účtu Snapchat. Presne tak, ako by ste to urobili so svojím účtom na Facebooku.



Prezentovať používateľom novú možnosť rýchleho prístupu k iným službám sa javí ako vypočítaný krok po nedávnych problémoch Facebooku s ochranou súkromia.

(Obrázok: iStock Unreleased)

kto je Amyin otec v eastenders

Používatelia, ktorí si zvolia možnosť Prihlásiť sa pomocou služby Snapchat, budú s treťou stranou zdieľať iba svoje používateľské meno a ak chcú, svoje bitmoji.



A čo viac, ak sa prihlásenie nepoužije 90 dní, spojenie sa vymaže.

Súkromie a bezpečnosť boli skutočne stredobodom všetkého, čo sme počas existencie spoločnosti urobili, povedal Jacob Andreou, viceprezident Snap.



Nie je to ani niečo, čo je len výsledkom nedávnych klimatických zmien, povedal The Guardian .

(Obrázok: Facebook)

jesy nelson harry potter

Spoločnosť tiež potvrdila, že dôkladne preverí každú službu, ktorá sa chce zaregistrovať a ponúkať túto funkciu používateľom služby Snapchat.

Katherine Tassi, zástupkyňa generálneho právneho zástupcu spoločnosti pre Guardian povedala: Od začiatku začleňujeme súkromie do dizajnu týchto súprav nástrojov pre vývojárov.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: