Recenzia Sniper Elite 4: Záludný sandbox na ostrú streľbu, ktorý je skutočným hitom

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Okrem toho, že je film Die Hard taký divný, je jedným z dôvodov, prečo sa film Die Hard dá tak dobre pozerať, aj to, že John McClane posiela káder zloduchov, ktorí ničia Vianoce korporácie Nakatomi.



Sledovanie toho, ako náš hubený hrdina používa tajnosť a vynaliezavosť za behu (ako napríklad zhadzovanie mŕtvol a počítačových monitorov z veľkých výšok), aby prekonal nepriaznivú prekážku, predstavuje skutočne zábavných pár hodín.



Je to presne ten istý druh rozruchu, aký som dostal od Sniper Elite 4, najnovšej akčnej série Rebellion z obdobia druhej svetovej vojny.



Stealth strieľačka z tretej osoby , SE4 vás opäť stavia do kože vysoko trénovaného ostreľovača Karla Fairburna. Ak tentoraz podniknete akciu v Taliansku, máte za úlohu vyšetriť nacistický vývoj nepríjemnej diaľkovo ovládanej rakety.

Nie je to však len zakrádanie (Obrázok: Vzbura)

natasha kaplinsky justin bower

S pomocou spoľahlivej pušky s ďalekohľadom, niekoľkých výbušnín a nekonečnej zásoby malých vrhateľných kameňov sa budete plížiť a predierať sa cez množstvo veľkých samostatných úrovní.



čo znamená 5555 duchovne

Nenájdete tu žiadne bezrozmerové sledovanie v štýle Call of Duty, pričom ostreľovanie vyžaduje, aby ste brali do úvahy polorealistický pád strely a vzdialenosť. Ale ak to znie príliš komplikovane, môžete jednoducho stlačiť tlačidlo na ramene, aby Fairburne ovládal svoje dýchanie, čo vám umožní krátke okno vysoko asistovaného mierenia (spolu s praktickým farebne odlíšeným zámerným krížom), ktoré vám pomôže pri streľbe.

Široké otvorené priestory umožňujú zabíjanie na veľké vzdialenosti (Obrázok: Vzbura)



Typické zabíjacie kamery série sa vracajú a odmeňujú zabitia na veľké vzdialenosti spomaleným röntgenovým zobrazením škôd, ktoré ste spôsobili fašistickému nešťastníkovi, ktorý sa vám dostal do hľadáčika.

Vnútorné orgány sú roztrhané, očné buľvy prasknú a kosti sa rozbijú pri výbuchu vnútorností typu bullet time, ktoré napriek frekvencii, s akou to uvidíte, nikdy nezostarnú.

Vyjdite na pobrežie, zasmejte sa (Obrázok: Vzbura)

Jednou z mojich obľúbených vecí, ktoré som robil, bolo využiť herné „kryty hluku“, pomocou ktorých môžu hlasné zvuky (lietadlo lietajúce nad hlavou, nefunkčný generátor, ktorý som možno sabotoval sám alebo nie, podobne) maskovať vašu streľbu a nenechávajte vojakov o nič múdrejšieho. Čakať na čas a preriediť vzdialenú nacistickú jednotku z diaľky načasovaním mojich výstrelov - a dýchaním - môže byť napínavá zábava.

Ale zatiaľ čo odstreľovanie hrá veľkú úlohu (je to koniec koncov v názve), hra vám umožní priblížiť sa k vášmu lomu, ktorý ste si vybrali. Priplížte sa k nevšímavému chrochtaniu a môžete vykonávať tajné útoky, skrývať telá a nastražovať rôzne nástražné pasce, aby ste vyslali nič netušiacich strážcov. Nie je však všetko stratené, ak sa veci pokazia.

Zabitia na blízko vás môžu dostať z úzkych miest (Obrázok: Vzbura)

becky lynč kráľovský rachot

Tu prichádza na rad Die Hard frisson, pretože situácie môžu rýchlo eskalovať a budete sa musieť rozhodnúť bojovať alebo utiecť, aby ste prežili ďalší deň. Zatiaľ čo mnoho stealth hier ponúka značný trest za to, že ich niekto spozoruje, Sniper Elite 4 umožňuje oveľa pragmatickejší prístup – aspoň na úrovni bežnej náročnosti – keď nepriatelia pochopili, prečo je zrazu vedľa kríka hromada tiel.

Najnovšie herné recenzie

Či už ide o útek do ďalšieho blízkeho úkrytu, zníženie strát dlhým ústupom alebo dokonca nájdenie nejakého úkrytu a postavenie sa na zem s útočnou puškou, Sniper Elite 4 je rovnako zábavný, keď lietate vedľa nohavíc. je, keď ležíte na bruchu na kopci a pozorne označujete nepriateľov ďalekohľadom za budúcu vraždu.

Najprv sa oplatí odhaliť nepriateľa (Obrázok: Vzbura)

Jednoduchým dotykom vám označovanie odhalí nielen mená nepriateľov, ale aj určité osobné „informácie“ o nich, ako napríklad to, ako im chýba matka alebo že dostali nejaký druh vyrážky. Je to ekvivalent hry, ako keď McClane počúva štebotanie nohsledov cez vysielačku a čmára si ich mená na ruku Sharpie.

Nepriateľská umelá inteligencia robí všetko, čo je v jej silách, aby vás postavila na zadné nohy, ale hranie dostatočne opatrne znamená, že zlí chlapci sa v podstate stanú vašimi hračkami, keď si vymyslíte svoju vlastnú cestu krviprelievania cez jeho dobre detailné a často svieže prostredie.

vlajka ISIS medzi utečencami

Mnohé prostredia majú určitú vertikálnosť (Obrázok: Vzbura)

Etapy tiež obsahujú množstvo voliteľných čiastkových misií, ktoré sa zvyčajne dajú zvládnuť v akomkoľvek poradí, a okrem toho, že ponúkajú viac skúseností, pomocou ktorých môžete odomknúť perky a zbrane, príležitostne pomôžu uľahčiť hlavnú misiu odstránením vyšších dôstojníkov alebo rádiových operátorov, ktorí môže privolať posily.

K dispozícii je slušná ponuka pre viacerých hráčov a solídny režim prežitia založený na vlnách, ktorý popri hlavnej kampani ponúka vzrušenie, no hra pre jedného hráča skutočne žiari.

Avšak na rozdiel od filmu, ktorý vznikol Bruce Willis príbeh Sniper Elite 4 je pomerne úzky a jeho postavy sú neobyčajné, zatiaľ čo množstvo hlavných cieľov misie je dosť nevýrazných záležitostí typu „choď sem a zbieraj/znič to“.

koľko stojí tony blair

Ale ak hľadáte zábavné záludné vražedné pieskovisko v štýle Hitmana, v ktorom by ste sa mohli rozbúchať, budete tu mať absolútnu loptičku.

Plošina: Playstation 4 , Xbox One , PC

Cena: 39,99 £

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: