Google Daydream View: Dátum vydania, britská cena a funkcie nového headsetu pre virtuálnu realitu od Google

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Google má na trhu headset pre virtuálnu realitu už niekoľko rokov – ale v podstate ide o a 13 £ kus kartónu .



Tento týždeň však spoločnosť uvádza na trh svoj úplne nový Daydream View VR, ktorý bol ohlásený v októbri spolu so smartfónom Pixel.



Headset beží na platforme Google Daydream, ktorá bola ohlásená na I/O vývojárskej konferencii v lete.



Zatiaľ je kompatibilný iba s náhlavnými súpravami so systémom Android 7 Nougat, čo je v súčasnosti iba Pixel.

Dátum vydania

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Headset Google Daydream View sa začne predávať 10. novembra.

Bude k dispozícii priamo z internetového obchodu Google ako aj od Carphone Warehouse a EE.



cena

Náhlavná súprava Daydream View áno dostanete späť 69 £ .

K dispozícii bude v troch rôznych farbách: karmínová, bridlicová a snehová.



Ak si k nemu chcete kúpiť smartfón Pixel, práve sa pozeráte 599 £ za štandardný 32 GB pixel alebo 719 £ za 5,5-palcový Pixel XL.

Vlastnosti

Headset Daydream View je míľovými krokmi pred Google Cardboard, pokiaľ ide o prispôsobenie a pohodlie. Je to bližšie k náhlavnej súprave Samsung Gear VR ako HTC Vive alebo Oculus Rift v tom, že na fungovanie stále vyžaduje smartfón.

Ale namiesto toho, aby bol vyrobený z plastu, je vyrobený z látky, ktorá sa viac podobá športovému oblečeniu. Google hovorí, že Daydream View je o 30 % ľahší ako podobné náhlavné súpravy a možno ho dokonca umývať, aby zostal čistý.

Headset Daydream View sa dodáva s malým diaľkovým ovládačom, ktorý funguje trochu ako diaľkové ovládače pre Nintendo Wii. Sleduje ovládanie pohybu a možno ho použiť na navigáciu a hranie.

Vo vnútri diaľkového ovládača sú senzory, ktoré reagujú na váš spôsob pohybu. Google hovorí, že je taký presný, že s ním môžete dokonca písať.

Kompatibilné telefóny

Telefón Google Pixel sa zobrazuje počas prezentácie nového hardvéru Google v San Franciscu

Telefón Google Pixel sa zobrazuje počas prezentácie nového hardvéru Google v San Franciscu (Obrázok: REUTERS/Beck Diefenbach)

Platforma pre virtuálnu realitu Daydream je zabudovaná priamo do operačného systému Android 7 a nie je to len aplikácia rovnakým spôsobom ako Google Cardboard.

vlčí mesiac uk 2019

V súčasnosti sú jedinými telefónmi so systémom Android Nougat Pixel a Pixel XL.

Google však hovorí, že počet telefónov s podporou Daydream sa v roku 2017 zvýši.

Spoločnosť je vedie tu aktualizovaný zoznam kompatibilných telefónov .

Hry a obsah

S headsetom Daydream View bude fungovať pomerne veľa aplikácií, keď ich vývojári skutočne začnú používať. Google prvýkrát predstavil platformu na svojom I/O vývojárska konferencia v máji, takže na začiatok máme slušnú zostavu.

Vlastná stajňa aplikácií Google vrátane YouTube a Street View už bola nakonfigurovaná na prácu s platformou a na prácu s aplikáciami môžete použiť diaľkové ovládanie.

Jedným z veľkých „zážitkov“ tretích strán je prepojenie VR s filmom Fantastic Beasts and Where to Find Them od JK Rowlingovej. Zistite, ako sme sa dostali so zážitkom, ktorý nie je Potter Potter, v našej recenzii.

Mimo prísnej virtuálnej reality budú Netflix a Google Play Movies spolupracovať s headsetom a umožnia vám sledovať štandardný 2D obsah na veľkej obrazovke pred vašimi očami.

načítavanie ankety

Stala sa virtuálna realita konečne cool?

DOTERAZ 0+ HLASOV

ÁNONIE
Spustenie Google Pixel
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: